Події

Сільвіо Берлусконі потрапив до лікарні в Мілані

Колишнього прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі у вівторок вранці госпіталізували в Мілані, повідомила газета "Корр'єре делла сера".

Екс-прем'єр перебуває в лікарні Сан-Раффаеле, де в червні 2016 року йому проводили операцію на серці. Причиною госпіталізації С.Берлусконі стала ниркова колька, повідомляє телеканал "Раї ньюс" з посиланням на прес-службу екс-прем'єра.

"Сільвіо Берлусконі подався в Сан-Рафаелі вранці для лікування гострої ниркової кольки і висловив бажання, тільки-но закінчиться поточне обстеження, бути присутнім на мітингу "Вперед, Італія" за участю кандидатів на європейських виборах", - повідомила прес-служба політика.

Нещодавно 82-річний С.Берлусконі проходив планове обстеження, і стан його здоров'я не викликав побоювань, зазначає "Корр'єре делла сера".

У вівторок вдень політик мав виступати на прес-конференції в підтримку кандидатів його партії "Вперед, Італія" на виборах в Європарламент. Захід відбудеться на приналежній С. Берлусконі віллі Джернетто за 25 км від Мілана.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ