Події

Президент Трамп і члени його сім'ї подали позов проти Deutsche Bank і Capital One

Президент Дональд Трамп, члени його сім'ї та представники бізнесу подали федеральний позов проти Deutsche Bank і Capital One.

"Ця справа пов'язана з повістками до Конгресу, які не мають законної мети. Повістки були видані, щоб переслідувати президента Дональда Трампа, ритися в усіх аспектах його особистих фінансів, його бізнесу та приватній інформації президента і його сім'ї, а також вишукувати будь-які матеріали, які можуть бути використані для нанесення йому політичного збитку. Немає жодних підстав для встановлення будь-якої іншої мети, крім політичної", - випливає з позову, поданого до суду південного округу Нью-Йорка.

У зв'язку з цим позивачі просять суд винести рішення на свою користь і визнати, що повістки Конгресу недійсні і не можуть бути виконані.

Крім того, вони просять суд заборонити Deutsche Bank і Capital One "розкривати, доставляти або надавати запитувану інформацію або іншим чином виконувати повістки до суду".

Раніше повідомлялося, що комітети Палати представників з розвідки та фінансів направили повістки Deutsche Bank і деяким іншим фінансовим організаціям у рамках розслідування справи про фінанси американського президента. Американські слідчі підозрювали, що іноземні суб'єкти, зокрема, Росія, могли впливати на Д. Трампа або членів його сім'ї.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ