Події

Порошенко, Гройсман і Турчинов привітали українців з Великоднем

Президент України Петро Порошенко, прем'єр-міністр Володимир Гройсман та секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов привітали українців з Великоднем.

"Христове Воскресіння дає нам сили боротися і перемагати навіть у надзвичайно складних умовах. Учить тому, що навіть після Голгофи життя вічне все одно переможе", - йдеться в повідомленні прес-служби глави української держави вранці в неділю.

П.Порошенко зазначив, що вперше з часів Хрещення Україна має власну незалежну автокефальну Церкву, яка отримала Томос від Вселенського Патріарха і причетна до усієї повноти світового православ'я, і яка залишиться у спадок нащадкам.

"Для перемоги потрібні дві речі: віра і любов. І сьогодні вони як ніколи потрібні Україні. Ми повинні щиро любити нашу країну і твердо вірити в перемогу. У те, що ми зможемо відстояти нашу свободу, зробити життя успішним і багатим", - підкреслив президент.

Зі свого боку, В.Гройсман побажав злагоди і благополуччя українським сім'ям.

"Щиро вітаю українців зі світлим святом Воскресіння Христового! Кожній українській родині бажаю злагоди і добробуту", - написав В.Гройсман у мікроблозі Твіттер.

Він зазначив, що людство завжди об'єднувала віра в перемогу добра над будь-яким злом і агресією. І віра в силу всіх людей, бажаючих зробити світ кращим.

О.Турчинов в Твіттері також відзначив свято Пасхи "справжньою перемогою правди над брехнею, любові - над злобою, життя - над смертю".

"Вітаю вас зі світлим святом - днем Воскресіння Господнього! Нехай Господь благословить і зміцнить усіх нас і нашу рідну країну! Христос Воскрес! І тільки з ним воскресне Україна!", - написав О.Турчинов.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ