Події

Зловмиснику, який завдав тілесних ушкоджень дільничному поліцейському, загрожує довічне ув'язнення

25 квітня в Тростянецькому районі озброєний вилами зловмисник травмував дільничного офіцера поліції, затриманому загрожує довічне ув'язнення за посягання на життя співробітника правоохоронного органу під час виконання службових обов'язків, повідомляє прес-служба Національної поліції.

Поліцейським надійшло повідомлення, що в селі Гордіївка 42-річний місцевий житель поводиться агресивно і розгулює селом з сокирою і вилами в руках.

"Дільничний офіцер поліції у форменому одязі на службовій машині прибув на місце виклику і почав розмовляти з людиною, щоб вона припинила протиправні дії. Тоді зловмисник накинувся на нього з вилами, травмував вухо і проколов щоку. Жителі села, які стали свідками події, допомогли поліцейському затримати агресивного чоловіка і забрати у нього городній інструмент"- йдеться в повідомленні, на офіційному сайті Нацполіції в четвер.

У нападника не виявлені ознаки алкогольного сп'яніння.

"Правопорушника затримано в процесуальному порядку відповідно до ст. 348 КК (посягання на життя співробітника правоохоронного органу під час виконання службових обов'язків)" - зазначили в поліції.

Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ