Події

Саакашвілі: Путін перевіряє на міцність Зеленського, не можна йти йому на поступки

Рішеннями про видачу паспортів РФ жителям ОРДЛО й обмеженням експорту нафтопродуктів президент Росії Володимир Путін перевіряє на міцність команду Володимира Зеленського, який перемагає на виборах президента України, вважає екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі.

"Мабуть, він хоче, щоб Україна відразу пішла на поступки, наприклад, вийшовши з багатостороннього формату переговорів і перейшовши у двосторонній формат, і деяких інших речей, символічних і не дуже", - сказав він у відеозверненні на своїй сторінці у Facebook.

М.Саакашвілі зазначив, що в нього великий досвід спілкування з В.Путіним. "Чим більше ви йому поступитеся - тим більше він вимагатиме", - наголосив він.

М.Саакашвілі нагадав, що свого часу після впровадження РФ енергетичного ембарго Грузія стало повністю незалежною, після введення ембарго на експорт до РФ грузинських продуктів їх виробники знайшли інші ринки.

"Усе, що не вбиває, зміцнює нас. Я впевнений, що в результаті цих заходів Україна стане сильнішою, а в президента Зеленського буде достатній запас міцності, щоб це все витримати", - вважає М.Саакашвілі.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ