Події

У Касаційному адміністративному суді в складі Верховного Суду встановлено особливий режим роботи в день виборів президента України

У Касаційному адміністративному суді в складі Верховного Суду в день виборів президента України встановлено особливий режим роботи з 00:00 до 09:00.

"У зв'язку з проведенням 21 квітня 2019 повторного голосування на чергових виборах президента України в Касаційному адміністративному суді в складі Верховного Суду встановлено особливий режим роботи в день голосування, 21 квітня 2019 - з 00:00 до 09:00", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці Верховного суду в соцмережі Фейсбук у п'ятницю.

Встановлений графік роботи передбачений для прийняття апеляційних скарг на судові рішення за наслідками розгляду справ, пов'язаних із виборчим процесом.

"Апеляційні скарги на судові рішення за наслідками розгляду справ, пов'язаних з виборчим процесом, прийняті до дня голосування, можуть бути подані не пізніше ніж за 4:00 до початку голосування. Апеляційна скарга на судове рішення, прийняте до дня голосування, розглядається не пізніше, ніж за 2:00 до початку голосування,"- зазначається в повідомленні.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ