Події

СБУ затримала на хабарі чиновника "Київобленерго" і його спільника

Співробітники Служби безпеки України затримала керівника одного з регіональних підрозділів ПАТ "Київобленерго", який за хабарі обіцяв приватним підприємцям прискорити процес підписання договорів на поставку електроенергії.

"Оперативники спецслужби встановили, що чиновник спільно з керівником приватної компанії, що займається електромонтажними роботами, вимагали гроші від громадян, зокрема підприємців. За різні суми неправомірної вигоди зловмисники обіцяли представникам комерційних структур прискорити процес підписання договорів на поставку електроенергії", - повідомляє прес-центр СБУ у вівторок.

Співробітники Служби безпеки задокументували факт вимагання посадовою особою і його спільником 87 тис. грн від приватного підприємця.

Правоохоронці затримали обох фігурантів справи в одному з міст Київської області після отримання всієї суми хабара і передання підписаного договору.

Затриманим оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.368-3 (одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ