Події

Бойовики від початку доби понеділка 7 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі, зокрема зі 120-мм мінометів

Від початку доби понеділка, 15 квітня, і до 18:00 бойовики на Донбасі сім разів порушили режим припинення вогню, з них тричі - із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"Збройні формування Російської Федерації також вели вогонь по позиціях наших підрозділів із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Втрат серед військовослужбовців об'єднаних сил немає. На ворожі провокації підрозділи об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються", - йдеться у зведенні станом на 18:00 понеділка, оприлюдненому на сторінці прес-центру в соцмережі Facebook.

В інформації зазначено, що всі обстріли відбулися в смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Ворог відкривав вогонь по позиціях об'єднаних сил із мінометів калібрів 120 і 82 мм - у районі Авдіївки; з мінометів калібру 120 мм - двічі в районі Новоселівки Другої; зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї - в районі Авдіївки; з автоматичних станкових гранатометів - поблизу Опитного; з великокаліберних кулеметів - поблизу Невельського і Лебединського.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ