Події

Бойовики 9 разів обстріляли українські позиції на Донбасі, загиблих і поранених немає

Незаконні збройні формування дев'ять разів обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил на сході України з початку доби на 18:00 п'ятниці, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook у п'ятницю.

"Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюють. Ситуація в районі проведення операції залишається під контролем військових зі складу Об'єднаних сил", - йдеться в повідомленні.

З дев'яти обстрілів з боку бойовиків три були із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями, також вогонь вівся із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" у Донецькій області бойовики сім раз обстріляли українські опорні пункти: з 82-мм мінометів- у с.Гнутове Маріупольської міськради, тричі зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - у с.Новоселівка-2 і с.Чемарлик Волноваського району, а також с.Верхньоторецьке Ясинуватського району.

Також бойовики двічі обстріляли з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї позиції біля сіл Пищевик і Лебединське Волноваського району, зі стрілецької зброї – біля смт Опитне Ясинуватського району.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики двічі обстріляли позиції Об'єднаних сил: з мінометів калібру 120 мм - біля с.Троїцьке Попаснянського району Луганської області, з мінометів калібру 82 мм - поблизу смт Зайцеве Горлівської міськради Донецької області.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ