Події

Хід "Нацкорпусу" в Києві відбувся без правопорушень, запевнили в поліції

Хід учасників громадської організації "Національний корпус" у центрі Києва пройшов без порушень правопорядку, повідомив начальник столичного главку поліції Андрій Крищенко.

Як повідомляє прес-служба Національної поліції Києва, у вівторок згідно з представленою в Київську міську державну адміністрацію заявкою, в столиці відбувся хід.

"Учасники зібралися біля станції метро "Арсенальна", звідки вирушили до Генеральної прокуратури України, Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України і Адміністрації президента України. Загалом у заході взяли 1 тис. людей, а за порядком стежили 500 поліцейських і військовослужбовців Національної гвардії України . Хід у центрі Києва відбувся без порушень правопорядку", - зазначив А.Крищенко.

Як повідомлялося, у вівторок в Києві біля будівлі Адміністрації президента на вул.Банковій відбулася акція громадської організації "Національний Корпус" з вимогами активізувати розслідування у кримінальних виробництвах, які пов'язані з розкраданням коштів оборонного бюджету.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ