Події

Облаштування кордону з РФ у Харківській області за умови фінансування завершиться до кінця року

Роботи з інженерно-технічного облаштування кордону з РФ у Харківській області завершаться у 2019 році за наявності фінансування, повідомляють у Державній прикордонній службі України.

"100% на ділянці (відповідальності - ІФ) Харківського прикордонного загону облаштовано протитранспортним ровом і валом. Додатково встановлюється загороджувальний паркан, контрольно-слідова смуга тощо. Повністю облаштовано понад 65%", - повідомив журналістам у понеділок перший заступник начальника Харківського прикордонного загону Держприкордонслужби Василь Панасюк.

За словами помічника начальника Східного регіонального управління Держприкордонслужби Оксани Іванець, у Харківській області до кінця року у відділі прикордонної служби (ВПС) "Тополі" планується встановити 1,2 км металевої огорожі, у ВПС "Золочів" - чотири переходи для прокладення рокадної дороги на складних ділянках, у ВПС "Веселе" - 500 м рокадної дороги, два переходи для прокладення рокадної дороги на складних нестандартних напрямках. Крім того, всі ділянки передбачається обладнати системами відеоспостереження та контролю.

"Цього року ми вийшли на завершальний етап і сподіваємося за наявності фінансування завершити ці роботи до кінця року", - сказала О.Іванець.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ