Події

Представник СММ ОБСЄ наголосив на важливості відкриття додаткових пунктів пропуску на Донбасі

Координатор гуманітарної підгрупи Контактної групи з Донбасу від Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ Тоні Фріш відвідав у неділю контрольний пункт пропуску "Станиця Луганська" на лінії розмежування сторін у Луганській області.

"Одна з проблем, яка обговорювалася з 2015 року, це відкриття пункту пропуску з українського боку в бік ОРЛО (окремих районів Луганської області - ІФ). Ми обговорювали (передбачувані райони для відкриття пункту пропуску - ІФ) Станицю Луганську, Золоте, Попасну і також Щастя. Будь-яке відкриття (КПП - ІФ) важливе. Я буду радий, якщо ще якийсь із них відкриється", - сказав Т.Фріш журналістам.

Представник СММ ОБСЄ також оцінив умови перетину лінії зіткнення через КПП "Станиця Луганська" і проінспектував стан пішохідного переходу на зруйнованому мосту у пункті пропуску.

"Міст - у поганому стані, трохи змін (з минулого візиту Т. Фріша на КПП у Станиці Луганській - ІФ). Я тут вже не вперше, але я завжди сподіваюся, що рано чи пізно буде тут постійний міст", - сказав Т.Фріш.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ