Події

Екс-начальник поштового відділення на Харківщині, яка привласнила понад 150 тис. грн, отримала умовний термін і заплатить штраф

Московський райсуд Харкова визнав екс-начальника одного з відділень поштового зв'язку Харківської дирекції ПАТ "Укрпошта" винною в зловживанні службовим становищем (ч.1 ст.364 КК України) і затвердив угоду про визнання провини, яку обвинувачена уклала зі слідством, повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

"Суд затвердив угоду про визнання провини. 41-річній жінці призначено покарання у вигляді 1 року обмеження волі з випробувальним терміном на 1 рік з позбавленням права протягом року обіймати посади, пов'язані з організаційно-розпорядчими функціями. Крім того, вона повинна заплатити штраф у розмірі 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян ... Вирок суду набув сили", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті прокуратури Харківської області в понеділок.

Як повідомлялося, за даними досудового слідства екс-начальник поштового відділення, користуючись службовим становищем, з березня до серпня 2018 року привласнила понад 150 тис.грн. Нестачу коштів у відділенні виявили під час проведення чергової інвентаризації.

Під час досудового слідства жінка повністю відшкодувала завдані збитки і визнала провину, на підставі чого було укладено угоду про визнання винуватості з прокурором.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ