Події

На Донбасі поранено українського військового

 Одного українського військовослужбовця поранено внаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань у понеділок, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook.

"Унаслідок обстрілу один військовослужбовець об'єднаних сил дістав поранення. Підрозділи, які обстріляв противник, дали адекватну відповідь вогнем зі штатного озброєння. Втрати окупантів уточнюються. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових", - йдеться в звіті.

Загалом із початку доби бойовики чотири рази обстріляли позиції об'єднаних сил у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", при цьому тричі застосувавши озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Зокрема, з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї обстріляно українські позиції у с. Кримському Новоайдарського району Луганської області, з міномета калібру 82 мм, станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - у районі смт Зайцевого Бахмутського району Донецької області, з міномета калібру 82 мм і великокаліберних кулеметів - у с. Золотому-4 (частина м. Золотого Попаснянського району Луганської області), з міномета калібру 120 мм - у районі с. Новолуганського Бахмутського району Донецьої області.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ