Події

Дипломати, які зустрічалися із Зеленським, не висловлювали жодних побоювань та отримали відповіді на всі свої запитання - керівник штабу

Усі закордонні дипломати, які зустрічалися з кандидатом у президенти України, Володимиром Зеленським, не висловлювали жодних побоювань і отримали відповіді на всі свої запитання, зазначає керівник передвиборчого штабу Володимира Зеленського, Іван Баканов.

"Я був присутній на всіх, не на одній зустрічі Володимира Олександровича (Зеленського - ІФ) з дипломатами, і на кожній із зустрічей я не бачив жодних побоювань з їхнього боку. На всі запитання, які вони задавали, було надано відповіді. Жоден із присутніх дипломатів не висловив жодної антипатії або неприйняття відповідей Володимира Олександровича", - сказав він на прес-конференції в середу в агентстві "Інтерфакс-Україна".

У свою чергу координатор "ЗЕ!Команди" Олександр Корнієнко зазначив, що в опублікованій 26 березня статті агентства Reuters під назвою "Непередбачувані вибори змусили друзів України насторожитися" немає посилання на конкретних дипломатів. "Незрозуміло, що це за дипломати, посол однієї з країн, посол іншої країни...", - зазначив він.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ