Події

Понад 2 тис. прихильників "Нацкорпусу" у Києві вимагають притягнути до відповідальності Гладковського та інших фігурантів справи про розкрадання в ОПК

На майдані Незалежності у Києві понад 2 тис. активістів і прихильників партії "Національний корпус" проводять акцію з вимогою притягнути до відповідальності екс-першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олега Гладковського, його сина Ігоря та інших фігурантів керівництва ДК "Укроборонпром".

Станом на 13:30 суботи, 23 березня, біля сцени, встановленої на майдані Незалежності, зібралося понад 2 тис. осіб.

На сцені виступають активісти із закликами заарештувати рахунки та майно Олега Гладковського, Ігоря Гладковського, Віталія Жукова, Андрія Рогози, керівництва "Укроборонпрому", а також директорів усіх ДП, які брали участь у схемах розкрадання української армії".

У свою чергу як повідомляє відділ комунікації поліції м.Києва, в суботу в столиці запланована акція, участь в якій, за словами організаторів, візьме 10 тис. осіб.

Наразі за порядком стежать 1,5 тис. поліцейських і військовослужбовців Національної гвардії України.

У зв'язку з проведенням заходів рух транспорту в центрі Києва обмежено, тому поліція просить громадян врахувати цю інформацію і обрати інші маршрути руху.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ