Події

Близько 2 тис. осіб беруть участь у масових заходах у Києві в суботу - МВС

Ситуація в Києві в суботу спокійна і контрольована, у масових акціях беруть участь близько 2 тис. осіб, повідомляє Міністерство внутрішніх справ України.

"Київ: наразі ситуація в столиці спокійна і контрольована. Масові заходи проходять без порушень публічного порядку. У них беруть участь близько 2 тис. осіб", - повідомляється на сторінці МВС України в соцмережі Фейсбук.

Як повідомлялося, в суботу опівдні на майдані Незалежності розпочався мітинг, організований партією "Національний корпус". Активісти вимагають покарати учасників незаконних схем в оборонно-промисловому комплексі, викритих у журналістському розслідуванні.

Після мітингу учасники акції під назвою "Свинарчуков Порошенко – за грати" вирушили до адміністрації президента.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", учасники акції наблизилися до кордону правоохоронців біля будівлі адміністрації президента. Активісти масово кидають у напрямку правоохоронців м'які іграшки – свинок.

Один із фігурантів журналістського розслідування про незаконні схеми в ОПК – колишній перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський (раніше мав прізвище Свинарчук).

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ