Події

У НАБУ ніколи не було справи щодо "Оптимумспедеталі", протиправну діяльність компанії зафіксовано в одному кейсі - НАБУ

У Національному антикорупційному бюро України ніколи не було справи щодо компанії "Оптимумспецдеталь", її протиправну діяльність було зафіксовано під час розслідування закупівлі прицілів Харківським бронетанкових заводом, заявляють у відомстві.

"В НАБУ ніколи не існувало "справи «Оптимумспецдеталь»", що постійно намагаються нав'язати суспільству. Більшість із того, що продемонстровано в сюжетах Bihus.info, НАБУ ніколи не розслідувало, натомість розслідувала Військова прокуратура та ГПУ (Генеральна прокуратура України - ІФ)", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сторінці НАБУ в Facebook у п'ятницю.

У відомстві зазначили, що у них немає відповіді на запитання про те, чому справи, яким не один рік і в яких, за версією Генпрокуратури, підслідні НАБУ особи, не було передано до бюро з Генеральної прокуратури.

Водночас у повідомленні зазначають, що з Генпрокуратури до НАБУ передавали лише матеріали, в яких не згадували цих осіб.

"То що ж до "Оптимумспецдеталі"? У розслідуваннях НАБУ протиправна діяльність цієї компанії була зафіксована в одному кейсі - під час закупівлі прицілів Харківським бронетанковим заводом", - йдеться в повідомленні.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ