Події

Припинено діяльність підпільного цеху з виготовлення контрафактного алкоголю

Поліцейські Могилів-Подільського відділу поліції припинили діяльність підпільного цеху з виготовлення контрафактного алкоголю, повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

"8 березня поліцейські сектора реагування патрульної поліції і дільничні офіцери Могилів-Подільського відділу поліції виявили у мешканки села Кремінне більше тонни фальсифікованого алкоголю, а також приладдя для приготування і розливу спиртного," - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті Нацполіції в п'ятницю.

Правоохоронці встановлюють джерело походження вилученого алкоголю.

"Під час проведення профілактичних заходів з протидії незаконному виготовленню та реалізації алкогольних напоїв на території домоволодіння 80-річної жительки району правоохоронці виявили каністри зі спиртом невідомого походження, тетрапак з горілкою і коньяком відомих світових брендів, обладнання та тару для фасування алкоголю," - розповів начальник Могилів-Подільського відділу поліції Валерій Жучковський.

Загальний обсяг виявленого спиртного становить близько 1200 літрів.

"У діях правопорушників вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України," - підсумували в поліції.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ