Події

Адмінсуд скасував постанову Кабміну з цінами на газ для населення, яка раніше вже втратила чинність

У Кабінеті Міністрів України заявляють, що своїм рішенням Окружний адміністративний суд м. Києва визнав протиправною і недійсною постанову уряду №315 від 27 квітня 2016 року, яке раніше вже втратила чинність.

"Рішенням, про яке йдеться, скасовано постанову, яка втратила чинність. Оскаржена постанова Кабінету Міністрів України від 27 квітня 2016 р. №315 втратила чинність згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2018 року номер 867 "Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов'язків на суб'єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу", - написав прес-секретар прем'єр-міністра України Василь Рябчук на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Водночас, він додав, що, незважаючи на це, уряд подаватиме апеляцію й оскаржить це рішення в установленому порядку.

Раніше цього дня повідомлялося, що Окружний адміністративний суд Києва визнав протиправною і недійсною постанову Кабінету Міністрів України №315 від 27 квітня 2016 року, якою, зокрема, визначається порядок формування ціни на природний газ для потреб населення.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ