Події

У Черкасах у під'їзді висотки застрелили бізнесмена-аграрія - місцеві ЗМІ

 У Черкасах у понеділок у під'їзді одного з багатоповерхових будинків застрелили чоловіка, який, за даними місцевих ЗМІ, був бізнесменом, керівником кількох аграрних підприємств.

"До чергової частини поліції Черкаської надійшло повідомлення, що в одному з будинків у під'їзді виявлено тіло чоловіка без ознак життя. Як з'ясували правоохоронці, чоловік загинув від вогнепальних поранень ... Наразі працівники поліції з’ясовують обставини події та встановлюють особу, яка скоїла кримінальний злочин", - повідомляє в понеділок сектор комунікації поліції Черкаської області.

В обласному главку поліції поінформували, що за цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, карається позбавленням волі на термін до 15 років). На місці працює слідчо-оперативна група.

В інформації поліції не повідомляється про рід діяльності вбитого, як і будь-яких інших подробиць. Водночас місцеве інтернет-видання "Про все", посилаючись на інформацію власних джерел у правоохоронних органах, пише, що вбитий - директор кількох аграрних підприємств Черкаської області.

"Чоловіка вбили кількома пострілами з вогнепальної зброї у власній квартирі в мікрорайоні "Митниця". Це 39-річний Володимир Сотников - директор кількох потужних аграрних підприємств Черкаської області", - йдеться в замітці.

Агентство "Інтерфакс-Україна" поки що не має підтвердження цієї інформації.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ