Події

Держприкордонслужба не пропустить до України спостерігачів із РФ на вибори

 Державна прикордонна служба взаємодіє з правоохоронними органами для недопущення спостерігачів із Російської Федерації на вибори в Україну, заявляє спікер Державної прикордонної служби України Олег Слободян.

"У нас чітка взаємодія з Центрвиборчкомом, Службою безпеки України, ми обмінюємося інформацією про таких осіб, обмінюємося інформацією про тих, хто може їхати, не будучи в цих списках. Але і, власне, це завдання не лише прикордонної служби, а й всієї правоохоронної системи України, щоб не допустити приїзд тих, хто потенційно може бути спостерігачами, і може про це не сказати на кордоні", - сказав О.Слободян на брифінгу в четвер у Києві.

За його словами, у правоохоронців є всі підстави, щоб таких людей затримувати на кордоні та видворяти з України, а "Державна прикордонна служба контролюватиме їх на кордоні".

О.Слободян нагадав, що президент України Петро Порошенко підписав закон про недопуск до України спостерігачів із Російської Федерації, і наголосив, що Державна прикордонна служба його виконуватиме.

31 березня в Україні відбудуться вибори президента України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ