Події

"Укрзалізниця" запустить потяг "Мукачево-Кошице" у червні

АТ "Укрзалізниця" домовилося із залізницею Словаччини про запуск нового залізничного маршруту "Кошице - Чоп - Мукачево" колією 1435 мм із червня 2019 року.

Як повідомив голова "Укрзалізниці" Євген Кравцов на своїй сторінці у Facebook, тестовий рейс за цим маршрутом буде запущено 2 квітня.

"Потяги формуватимуть наші колеги зі Словаччини, час в дорозі - близько чотирьох годин. Минулоріч ми вдало запустили рейс до Будапешта, теж євроколією. Наміри свої не змінюємо - саме українське Мукачево має стати потужним пасажирським хабом для подорожей Європою", - зазначив він.

За попередніми даними, графік поїзда "Мукачево – Кошице" буде складено у такий спосіб, щоб пасажири могли запланувати маршрути з пересадками: зі станції "Кошице" - на поїзди до Праги та Братислави; зі станції "Мукачево" - на поїзди до Запоріжжя, Львова, Харкова, Києва, Ужгорода, Лисичанська, Одеси та інших міст України.

Як повідомлялося, "Укрзалізниця" збільшить частоту рейсів поїзда "Київ-Рига" з кінця січня і планує продовження маршруту поїзда до Таллінна.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ