Події

На підприємствах і в навчальних закладах Миколаєва здійснюються обшуки у "справі про харчування школярів" - поліція

Правоохоронці Миколаєва в середу здійснюють масштабні обшуки на комунальних і приватних підприємствах, у навчальних закладах міста через неналежну організацію харчування дітей.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області, обшуки відбуваються в рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу України за фактом привласнення та розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем посадовими особами Миколаївської міської ради.

У повідомленні наголошується, що у слідства є підстави вважати, що посадові особи декількох підприємств, діючи за попередньою змовою з посадовими особами комунального виробничого підприємства з метою заволодіння коштами з місцевого бюджету на загальну суму понад 7 млн грн, постачають до навчальних закладів Миколаєва продукцію неналежної якості, вартість якої значно нижча заявленої в актах виконаних робіт за умовами договорів, укладених з Управлінням освіти Миколаївської міськради.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ