Події

На Київщині підпалили автомобіль депутата Ірпінської міськради та спалили машину на футбольному полі

Правоохоронці розшукують осіб, які вчинили підпали автомобіля депутата Ірпінської міської ради та автомобіля на футбольному полі в селі Щасливе.

Як повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Київській області, до поліції надійшла заява від 36-річного депутата Ірпінської міськради про те, що невідомі підпалили його автомобіль Mitsubishi Outlander.

З'ясовано, що вогонь знищив моторний відсік, капот і панель приладів автомобіля з іноземною реєстрацією, що належав депутату Ірпінської міськради. Пожежу було швидко ліквідовано. З людей ніхто не постраждав.

Поліцейські вилучили речові докази, які буде направлено на проведення відповідних експертиз.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Поліцейські з'ясовують обставини події, встановлюють мотив і осіб, причетних до підпалу.

Як повідомила прес-служба Київської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода", автомобіль належить депутату Ірпінської міськради від ВО "Свобода" Лаврентію Кухалейшвілі.

Крім того, в селі Щасливе (Бориспільський район) на стадіоні сталося загоряння автомобіля невідомої марки, яку підпалив невстановлений чоловік. Вогонь знищив автомобіль повністю, також згоріла частина синтетичного покриття футбольного поля. Співробітники Бориспільського відділу поліції встановлюють причини пожежі та власника згорілого автомобіля.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ