Події

На Львівщині правоохоронці затримали чоловіка, який спробував дати хабар прикордоннику

У Львівській області правоохоронці затримали зловмисника, який запропонував хабар співробітнику Державної прикордонної служби України, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

"36-річний житель Львівської області передав військовослужбовцю - інспектору одного з прикордонних загонів неправомірну вигоду, шість тисяч гривень, за сприяння в незаконному переміщенні тютюнових виробів через державний кордон України до Республіки Польща," - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті ГУ Нацполіції у Львівській області.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі) КК України.

"Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, незабаром суд обере для нього запобіжний захід. Досудове розслідування триває," - відзначили в поліції.

Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі терміном від трьох до шести років зі штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією майна або без такого.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ