Події

Адвокат Ільченко повідомив, що вніс 2,5 млн грн застави за заарештованого вночі Мангера

За зарештованого голову Херсонської облради Владислава Мангера, підозрюваного в організації вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк, внесено визначену судом заставу в розмірі майже 2,5 млн грн, повідомив його адвокат Дмитро Ільченко.

"Якби я прийняв допомогу від усіх, хто побажав допомогти Владиславу Мангеру, то ми б вже зібрали понад два мільйони доларів. Я вдячний всім, хто хотів допомогти. Але в кінцевому підсумку було прийнято рішення про внесення застави мною особисто. Так ми уникнемо чергової хвилі домислів від (причетного за твердженням В.Мангера до вбивства К.Гандзюк співробітника СБУ Данила - ІФ) Доценка і Ко з приводу грошей. Зараз їду до казначейства", - написав Д.Ільченко на своїй сторінці в соцмережі Facebook та опублікував фотографію квитанції з банку.

Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 3 березня підозрюваного в організації вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк голови Херсонської облради Владислава Мангера з правом внесення застави, повідомив громадський активіст, адвокат Масі Найєм.

"Мангеру В. обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 3 березня 2019 року (тобто на 16 днів). з можливістю внесення застави в розмірі 2 млн 497 тис. грн", - написав М.Найєм на своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю вранці.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ