Події

Офіцера Нацгвардії затримали на хабарі за сприяння в підписанні контракту на службу

Правоохоронці об'єднаних сил затримали офіцера зі складу Національної гвардії України, який вимагав та отримав від громадянина неправомірну вигоду в розмірі 13,8 тис грн ($500) за сприяння в підписанні контракту на проходження військової служби в його військовій частині, повідомляє речник Генпрокуратури Андрій Лисенко.

Затриманий - командир роти резерву однієї з в/ч Національної гвардії, капітан Національної гвардії України. "Після отримання другої частини хабара в сумі 7,8 тис грн правоохоронця затримали, ... предмет неправомірної вигоди вилучили. Тривають першочергові слідчі та процесуальні дії, після чого буде вирішено питання про повідомлення останньому про підозру й обрання запобіжного заходу", - написав А.Лисенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок.

Військовослужбовця затримали 9 лютого прокурори військової прокуратури Об'єднаних сил спільно зі слідчими теруправління Державного бюро розслідувань і оперативними співробітниками управління захисту економіки в Донецькій області департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ