Події

КНДР закликає США вжити практичних дій у відповідь на кроки Пхеньяна з денуклеаризації

Державні ЗМІ КНДР напередодні саміту Дональда Трампа і Кім Чен Ина закликають США зробити конкретні практичні дії у відповідь на вже здійснені кроки Пхеньяна в питанні денуклеаризації Корейського півострова.

"Якщо США дадуть відповідь на наші активні і попереджувальні зусилля відповідними практичними діями з принципу визнання і поваги свого партнера, відносини між двома країнами можуть рухатися швидше до місця призначення", - йдеться в публікації північнокорейського агентства Meari.

Радіо Пхеньян також заявило, що відносини між двома країнами можуть розвиватися швидкими темпами, якщо США зроблять "кроки, що заслуговують на довіру, і дадуть відповідь відповідними практичними діями".

Як повідомлялося, представники Північної Кореї і США проведуть ще один раунд переговорів у рамках підготовки запланованого на кінець лютого саміту американського президента Дональда Трампа і лідера КНДР Кім Чен Ина.

В адміністрації президента Південної Кореї заявили, що наступний раунд переговорів, як очікується, відбудеться в "третій країні в Азії" наступного тижня.

Раніше Д.Трамп підтвердив, що його зустріч з лідером КНДР Кім Чен Ином запланована на 27-28 лютого у В'єтнамі.

У свою чергу спецпредставник США з КНДР Стівен Біган висловив упевненість в тому, що Сполучені Штати і Північна Корея можуть досягти серйозних результатів на майбутньому саміті.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ