Події

Всеукраїнська рада церков звернулася до керівництва РФ і РПЦ із закликом відпустити українських заручників і політв'язнів - митрополит Епіфаній

Глава Православної церкви України (ПЦУ) митрополит Київський і всієї України Епіфаній розповів, що Всеукраїнська рада церков нещодавно направила звернення до керівників Російської Федерації і Російської православної церкви із закликом звільнити утримуваних українських заручників і політв'язнів.

"Коли в позаминулому році були звільнені заручники, Всеукраїнська рада церков зверталася до (предстоятеля РПЦ - ІФ) патріарха Кирила, (президента РФ Володимира - ІФ) Путіна з проханням сприяти, прийняти рішення (про звільнення українських політв'язнів і заручників - ІФ), оскільки це від них залежить. Нещодавно також Всеукраїнська рада церков зверталася до керівництва як російської держави, так і російської церкви з проханням сприяти, відпустити, прийняти рішення. Там також є і мій підпис, як предстоятеля Помісної української православної церкви ", - сказав він на прес-конференції в п'ятницю у Києві.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ