Події

У Києві нетверезий заступник голови Голосіївської РДА Ткаченко травмував патрульну, яка оформляла ДТП

У Києві на Південному мосту нетверезий заступник голови Голосіївської райдержадміністрацій Юрій Ткаченко травмував патрульну, яка оформляла дорожньо-транспортну пригоду, повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Як повідомляє прес-служба відомства на своїй сторінці в Фейсбук у четвер увечері, на Південному мосту в столиці в четвер увечері нетверезий заступник голови райдержадміністрації скоїв зіткнення з автомобілем, який в свою чергу врізався в автомобіль, що стояв попереду, затиснувши патрульну, яка оформляла ДТП.

В інформації уточнюється, що о 20:36 на лінію 102 надійшло повідомлення, що на Південному мосту у бік лівого берега сталася ДТП без постраждалих за участю двох машин: "Шкода" наздогнала "Ніссан". На місце прибув екіпаж патрульних поліцейських для оформлення ДТП, який припаркував службовий автомобіль попереду "Ніссана". При складанні матеріалів патрульна перебувала між службовим автомобілем і "Ніссаном". У цей момент водій автомобіля "БМВ", рухаючись в напрямку лівого берега, скоїв зіткнення з автомобілем "Шкода", який в свою чергу врізався в "Ніссан". В результаті патрульну затиснуло між двома машинами, вона отримала травму ноги. Крім того, на погане самопочуття поскаржилися двоє дорослих і неповнолітня дитина, які знаходилися в салоні "Шкоди".

"Всім їм надають необхідну медичну допомогу ... На місці працюють слідчі, які займаються розслідуванням аварій", - сказано в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що за кермом "БМВ" знаходився заступник голови районної в м.Києві державної адміністрації, який має явні ознаки алкогольного сп'яніння.

На місці ДТП працює група слідчих відділу з розслідування дорожньо-транспортних пригод. Проводяться першочергові слідчі дії. Вирішується питання про правову кваліфікацію події.

Зі свого боку, мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці в Фейсбук написав, що вже дав доручення голові Голосіївської райдержадміністрації терміново подати документи, необхідні для звільнення заступника голови РДА Юрія Ткаченка.

"Новина неприємна для мене. І як для громадянина, і як для керівника міста. Деякі столичні чиновники їздять нетверезими за кермом, ще й влаштовують ДТП. Одного такого завтра вранці звільняю. Вже дав доручення голові Голосіївської райдержадміністрації терміново подати документи, необхідні для звільнення заступника голови РДА Юрія Ткаченка. І вранці я їх підпишу", - написав столичний градоначальник.

Мер додав, що вважає нетверезих водіїв злочинцями, не бажає працювати з такими людьми, які мають нести повну відповідальність за порушення встановлених правил.

"Я переконаний, що такі чиновники, як Ткаченко, не повинні працювати на державній службі. Людина, яка сідає нетверезою за кермо, - вже злочинець, тому що створює загрозу здоров'ю і життю інших людей. Не бачу підстав працювати з людьми, які нахабно порушують правила поведінки в суспільстві. І вони повинні нести за законом відповідальність за свої дії", - резюмував Кличко.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ