Події

На виїзді з Києва водій вантажівки врізався в платформу військового тягача

Близько 7:00 вівторка на виїзді з Києва (Брест-Литовське шосе) сталася ДТП за участю військового автомобіля КрАЗ, що належить одній із військових частин Повітряних сил ЗС України в Житомирській області, внаслідок чого постраждав водій цивільного автомобіля, повідомляє прес-служба командування ПС ЗСУ.

"За попередніми даними водій вантажівки Volvo, який перевозив МАФ, не впорався з керуванням і врізався в задню частину платформи, яку тягнув військовий тягач. Під час зіткнення удар припав на пасажирське сидіння громадянської вантажівки. Кабіна була повністю зім'ята, тому водієві з автомобіля допомагали вибратися військові. Його госпіталізували з незначними травмами, оскільки він відчув біль у ділянці шиї", - йдеться в оприлюдненому у вівторок удень повідомленні.

За словами заступника командира військової частини Костянтина Сидорова, за кермом військового тягача був досвідчений водій - військовослужбовець із багаторічним стажем водіння великогабаритної техніки.

"Водій стверджує, що рухався до місця дислокації військової частини правою смугою зі встановленою швидкістю (не більше ніж 40 км/год для цього типу транспорту). Відчув удар і діяв за всіма правилами: викликав швидку, надав допомогу потерпілому, повідомив правоохоронцям і керівництву військової частини", - йдеться в інформації.

На місці ДТП працювали представники Національної поліції, військової служби правопорядку. Причини події встановлюються.

Наразі безперешкодний рух транспортною магістраллю відновлено. Тягач прибув до місця дислокації.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ