Події

Бойовики п'ять разів протягом дня обстріляли позиції ЗС України на Донбасі, постраждалих немає

Незаконні збройні формування п'ять разів обстріляли позиції українських військ з 00.00 до 18.00 неділі, при цьому жоден український військовослужбовець не постраждав.

"Унаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав", - йдеться у зведенні, опублікованому на сторінці Операції об'єднаних сил в соцмережі Facebook у неділю.

Бойовики обстріляли позиції українських військових з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї біля смт Новотошківське Попаснянського району Луганської області, з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів - біля хутора Вільний на околиці м.Золоте.

Також позиції Об'єднаних сил обстріляні навколо смт Зайцеве, і з автоматичних гранатометів - у смт Луганське Бахмутського району Донецької області. Крім того, бойовики обстріляли українські позиції з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів навколо с.Павлополь Волноваського району Донецької області.

"Підрозділи, які обороняються, подавляли ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів ... Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових", - йдеться в звіті.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ