Події

Спецпредставник США вирушить до Південної Кореї для обговорення денуклеаризації КНДР

Спеціальний представник держдепартаменту США з питань КНДР Стівен Біган 3 лютого вирушить в Сеул, де зустрінеться з південнокорейським колегою і обговорить денуклеаризацію півострова з представником Північної Кореї.

"Спеціальний представник з КНДР Стівен Біган відправиться в Сеул 3 лютого на зустріч зі спецпредставником Південної Кореї Лі До Хуном. Спеціальний представник Біган також проведе наступні зустрічі зі своїм північнокорейським колегою для обговорення наступних кроків з досягнення мети остаточної, повністю перевіреної денуклеаризації Північної Кореї", - йдеться в повідомленні держдепартаменту США.

У середині січня заступник голови Трудової партії Кореї Кім Ен Чхоль зустрівся в США з держсекретарем США Майком Помпео і доставив лист Кім Чен Ина до президента США Дональда Трампа. Після цього Білий дім оголосив, що розраховує на зустріч Кім Чен Ина і Д. Трампа в кінці лютого.

Д.Трамп і Кім Чен Ин домовилися на своїй першій зустрічі, що відбулась 12 червня 2018 року в Сінгапурі, працювати над повною денуклеаризацією Корейського півострова.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ