Події

Лютий в Україні почнеться з весняного тепла

 Погоду в Україні найближчої доби, 1 лютого, надалі визначатиме тепле повітря середземноморського походження, повідомляє Укргідрометцентр.

У північних, вночі у західних, вдень у центральних областях невеликий дощ місцями з мокрим снігом; на решті території без істотних опадів. У більшості областей тумани; місцями, окрім півдня, ожеледиця, на дорогах ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, 3-8 м/с.

Температура вночі від 2 ° тепла до 3 ° морозу, у Карпатах до 6 ° морозу; вдень 0-5 ° тепла, в Криму та місцями в Приазов'ї 7-11 ° тепла.

У Києві - без істотних опадів, переважно у вигляді дощу, туман, на дорогах ожеледиця; температура вночі близько 0 °, вдень 1-3 ° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 1 лютого найвища температура вдень була +7,6 у 2002 році, найнижча вночі -28,8 в 1956 році.

2 лютого - без істотних опадів; місцями туман. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с.

Температура вночі від 1 ° морозу до 4 ° тепла, в східних областях 2-7 ° морозу; вдень 1-6 ° тепла. На Закарпатті та в південній частині 2 лютого 4-9 °, 3 лютого 7-12 ° тепла.

У Києві - без істотних опадів; місцями туман. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-3 °, вдень 3-5 ° тепла.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ