Події

На Закарпатті викрито наркоділка під час спроби підкупу офіцера СБУ

На Закарпатті викрито громадянина України, який намагався надати хабар підполковнику Служби безпеки України за невтручання в неправомірну діяльність з виготовлення та розповсюдження наркотичної речовини в регіоні, повідомив спікер Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко.

"29 січня 2019 (...) задокументований факт надання громадянином України неправомірної вигоди начальнику одного з регіональних підрозділів УСБУ в Закарпатській області", - написав він на сторінці в Фейсбук у вівторок.

Речник Генпрокуратури зазначив, що хабар, 14 тис. грн, призначався підполковнику за невтручання у виготовлення і поширення особливо небезпечної наркотичної речовини (первітин) на території Закарпатської області.

Зокрема, в рамках заходів з кримінального виробництва задокументовані наміри підозрюваного систематично передавати співробітнику СБУ визначену суму коштів за не перешкоджання у протиправній діяльності з розповсюдження наркотичних речовин.

Неправомірну вигоду виявлено і вилучено в повному обсязі під час проведення огляду місця події. Хабародавець затриманий у порядку ст.208 КПК України.

"Наразі тривають першочергові слідчі (розшукові) дії. За результатами їх проведення буде вирішено питання повідомлення правопорушнику про підозру і звернення до суду про обрання запобіжного заходу. Військова прокуратура клопотатиме про утримання під вартою", - підсумував А.Лисенко.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ