Події

У Києві викрили шахраїв, які намагалися з підробленими документами викрасти в банку 200 тис. грн

Слідчі прокуратури м.Києва викрили шахраїв, які за допомогою підроблених документів намагалися заволодіти коштами клієнтки АТ "Універсал Банк", повідомили в прес-службі відомства.

"Під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури № 1 детективами Голосіївського УП ГУНП в м.Києві викрито шахрайську спробу заволодіння грошовими коштами клієнтки банку", - йдеться в повідомленні на сайті прокуратури м.Києва у вівторок.

В ході досудового розслідування слідчі встановили, що фігуранти злочину (один з яких розшукується) за попередньою змовою, намагалися здійснити спробу зняття через касу АТ "Універсал Банк" 200 тис. грн, які належать одній з клієнток.

"Для цього зловмисники підробили доручення від її імені з правом здійснення фінансових операцій. Завдяки злагодженим діям працівників банку, прокуратури і поліції зловмисника вдалося викрити і затримати "на гарячому", - розповіли в прокуратурі.

Наразі 22-річному чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч.3 ст.15 ч.2 ст.190 КК (шахрайство) України.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Тривають заходи із встановлення його спільників.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ