Події

У Києві припинено діяльність організаторів нелегального грального бізнесу

Київською місцевою прокуратурою № 4 слідчими СВ Дніпровського УП спільно з працівниками УЗЕ ГУНП в м.Києві затримано групу осіб, які під виглядом інтернет-лотереї замасковано надавали доступ клієнтам до азартних ігор.

Як повідомила прес-служба прокуратури Києва в суботу на сайті відомства, в ході спецоперації було проведено санкціоновані обшуки за місцем проживання фігурантів, а також в приміщеннях гральних закладів "Золота Підкова" та "Лотерея", під час яких було вилучено чорнові записи, комп'ютерну техніку, а також платіжні картки, через які здійснювалася легалізація отриманих коштів.

За результатами відповідних експертиз і оперативно-розшукових заходів правоохоронцям вдалося встановити організаторів нелегального бізнесу. Ними виявилися троє місцевих жителів.

Нині вони затримані в порядку ст. 208 КПК України, їм оголошені підозри за ч.2 ст.203-2 (заняття гральним бізнесом) і ч.2 ст.209 (легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом) КК України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Слідчі дії тривають.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ