Події

Порошенко зустріне "Чорних Запорожців" із зони ООС у Білій Церкві

Президент України Петро Порошенко зустріне військовослужбовців 72-ї механізованої бригади ім.Чорних Запорожців, які повертаються із зони проведення операції об'єднаних сил, в суботу в Білій Церкві.

Як повідомляється на сайті президента України, глава Української держави анонсував зустріч з військовими під час відвідування поранених військовослужбовців з 72-ї бригади в головному військовому клінічному госпіталі в суботу в Києві.

"Ми приїхали сюди для того, щоб подякувати кожному з вас за зразкове виконання бойових завдань, а також, щоб запитати, яка допомога потрібна", - сказав П.Порошенко військовослужбовцям.

Президент також вручив захисникам України державні нагороди за самовіддані дії, проявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов'язку.

"Я пишаюся тим, яка сьогодні в українського народу армія, Збройні сили, який патріотичний дух, яка тверда мотивація", - написав П.Порошенко в Фейсбуці після відвідування госпіталю.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ