Події

Суд заарештував жителя Харківської області, який влаштував стрільбу з травматичного пістолета під час конфлікту з водієм автобуса

Нововодолазький районний суд Харківської області обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 56-річному чоловікові, який через конфлікт із водієм автобуса почав стріляти з травматичної зброї і поранив перехожого.

"На вимогу прокуратури Нововодолазький районний суд області обрав для підозрюваного у хуліганстві зі стрільбою (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України), запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в сумі майже 154 тис. грн", - повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області в суботу.

Конфлікт стався ввечері 22 січня на парковці біля магазину в смт.Нова Водолага. За попередніми даними, підозрюваний посварився з водієм автобуса через те, що той заблокував виїзд зі стоянки. Під час з'ясування стосунків підозрюваний зробив кілька пострілів з травматичної зброї в бік автобуса, розбив скло і пошкодив транспортний засіб.

Водій і один із пасажирів автобуса намагалися вгамувати підозрюваного, але він почав бити їх руків’ям пістолета і поранив з травмата перехожого, що втрутився в суперечку.

Унаслідок події всі учасники конфлікту дістали травм.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ