Події

У Миколаєві поліцейські затримали жінку, підозрювану в підробці годинників на 30 млн. гривень

У Миколаєві співробітники поліції затримали жінку, яка підробляла і продавала годинники відомих брендів в одному з торгово-розважальних центрів міста, повідомляє прес-служба Національної поліції України.

"43-річна зловмисниця поставляла якісну підробку в магазин, розташований в торгово-розважальному центрі Миколаєва, поки в поліцію не почали звертатися представники брендових компаній в Україні. За попередньою оцінкою, сума завданих збитків становить 30 млн. гривень", - йдеться в повідомленні на офіційному сайті Нацполіції в п'ятницю ввечері.

Представники годинникових компаній запевнили, що в цьому магазині продають годинники, лише зовні схожі на оригінал. Продаж таких підробок порушує авторські права, псує репутацію і призводить до збитків.

Унаслідок слідчих дій співробітники поліції виявили 9 фактів незаконної реалізації товару, який поставляла підозрювана. Правоохоронці вилучили 140 годинників та направили на експертизу. Всі ці годинники виявилися підробкою.

"Слідчим відділенням Центрального ВП ГУНП в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 229 КК України "Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару,"" - відзначили в поліції.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти до п'ятнадцяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю терміном до трьох років або без такого.

 

юв

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ