Події

На трасі Київ-Одеса тимчасово обмежили рух фур через снігопади

На деяких ділянках траси міжнародного руху М-05 Одеса-Київ у середу обмежено рух вантажного транспорту через погодні умови, повідомляє радник начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Руслан Форостяк.

"У зв'язку зі значним погіршенням погодних умов Служба автомобільних доріг в Одеській області впроваджує тимчасове обмеження руху вантажного транспорту на деяких ділянках траси Одеса-Київ з 10:30 23 січня 2019 року. Рекомендується відкласти взагалі рух трасою в цей час - на дорозі ожеледиця, туман і потужний снігопад", - написав Р.Форостяк на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу.

За його словами, дороги інтенсивно очищують, усю ніч працюють групи обласних управлінь поліції та ДСНС, готові надати допомогу потрапив у снігову пастку транспорту. "Однак краще відмовитися від поїздок узагалі, доки стихія не вщухне", - додав Р.Форостяк.

Як повідомлялося, раніше було тимчасово обмежено рух для великовантажних транспортних засобів на двох трасах міжнародного значення М-12 і М-21 у Вінницькій області.

Станом на 9:00 серед снігопади спостерігалися в Рівненській, Вінницькій, Житомирській, Хмельницькій, Тернопільській, Київській, Черкаській, Кіровоградській, Івано-Франківській, Херсонській областях і в Києві, а у вигляді снігу з дощем - в Одеській області.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ