Події

Одеський активіст Михайлик виписався з лікарні в Німеччині

Одеського активіста Олега Михайлика, на якого було скоєно збройний замах у вересні 2018 року, виписали з клініки в Німеччині через 8 днів після проведення операції та вилучення з його тіла кулі.

"Сьогодні мене нарешті виписали з німецької клініки в Мюнхені після вилучення кулі найманого вбивці разом з частиною моєї легені... Для мене сьогодні почався інший етап у моєму житті - відновлення", - написав О.Михайлик на своїй сторінці в соцмережі Facebook у суботу.

При цьому він зазначив, що за станом здоров'я ще мусить затриматися в Німеччині на якийсь час, проте дуже хоче додому, в Україну. При цьому активіст заявляє, що має намір використати цей час і для проведення низки зустрічей.

"Зараз мені ще треба затриматися в Німеччині. Щонайменше аж поки лікарі знімуть операційні шви. Цього тижня, якщо дозволить стан здоров'я, планую провести низку зустрічей в Німеччині. Зустрічі дуже важливі для мене, для нас з вами. Хочу довести до розуміння західних партнерів і журналістів те, що насправді зараз відбувається в Одесі і в Україні", - додав О.Михайлик.

Як повідомлялося, увечері 22 вересня 2018 року невідомі скоїли напад на одеського громадського активіста, голову міської організації партії "Сила людей" О.Михайлика.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ