Події

На початку тижня в Україні буде відносно холодно, в понеділок очікуються снігопади, але до вівторка вони припиняться

Найближчої доби, 21 січня, погоду над Україною визначатиме відносно холодна і снігова повітряна маса, повідомляє Укргідрометцентр.

На більшій частині території країни у понеділок очікується сніг, на півдні та у Приазов'ї з дощем, вночі місцями у південних і центральних, вдень у східних областях значні опади, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь; лише у Львівській, Волинській, Рівненській, а вдень і в північних, Вінницькій та Черкаській областях - без суттєвих опадів. На дорогах країни місцями ожеледиця.

Вітер південний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 6-11°, вдень 1-6° морозу; на Закарпатті та у південній частині вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, в Криму 4-9° тепла.

У Києві - вночі сніг, вдень без суттєвих опадів; температура повітря вночі 6-8°, вдень 2-4° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, за весь період метеорологічних спостережень у Києві 21 січня найвища температура повітря вдень була зафіксована на позначці 9,5 градусів вище нуля в 2007 році, а найнижча вночі – на позначці 28,1 градусів морозу у 1907 році.

У вівторок, 22 січня, по всій Україні без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 9-14° морозу, на Лівобережжі до 19°, вдень 4-9° морозу; у західних і південних областях вночі 5-10°, вдень 0-5° морозу.

У Києві - без опадів; температура повітря вночі 11-13°, вдень 6-8° морозу.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ