Події

Адвокат Доманський стверджує, що Генпрокуратура проводить обшуки в нього вдома та в офісі

Адвокат Андрій Доманський стверджує, що співробітники Генеральної прокуратури України проводять слідчі дії (обшуки) за місцем його проживання, в офісі, а також у його помічника в той час, коли він перебуває в Херсоні, де вивчає матеріали справи й очікує призначеного на сьогодні судового засідання щодо продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою його клієнта - керівника "РИА Новости Украина" Кирила Вишинського.

"Поки я в Херсоні ознайомлююся з матеріалами справи й очікую судового процесу щодо продовження терміну тримання під вартою Кирила Вишинського, Генеральна прокуратура України вирішила провести обшук у мене вдома та в офісі, а також у мого помічника", - написав А.Доманський у четвер уранці на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

У зв'язку з цим він подякував "комітету захисту прав адвокатської діяльності Ради адвокатів Київської області" та його членам, які зараз безпосередньо здійснюють захист його прав "на цих заходах, організованих Генеральною прокуратурою України".

Згідно з даними, зазначеними А.Доманським на своїй сторінці в соцмережі, проживає він у Києві і, крім провадження адвокатської діяльності, також працює у Кваліфікаційно-дисциплінарній комісії адвокатури Київської області, офіс якої розташований на вул. Кирилівській у Подільському районі Києва.

Також адвокат у своєму пості зазначив, що наразі перебуває в м. Херсоні в будівлі ГУ СБ України в АР Крим.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ