Події

Пожежа на території "Карпатнафтохіму" ліквідована

Пожежу на заводі "Карпатнафтохім" у Калуші (Івано-Франківська обл.) ліквідовано, повідомляє в неділю вранці Держслужба з надзвичайних ситуацій в області.

"13 січня о 10:44 пожежу в Калуші на території ТОВ "Карпатнафтохім" ліквідовано. До гасіння пожежі було залучено 20 одиниць техніки та 110 людей особового складу пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС в області", - йдеться в повідомленні.

У ДСНС нагадали, що 12 січня о 21:08 у м. Калуші на вул. Промисловій, 4 на території ТОВ "Карпатнафтохім" на відкритому майданчику у виробничій установці сталося факельне загоряння пірогазу. О 23:48 пожежу локалізовано.

"Причина виникнення пожежі встановлюється. Постраждалих немає", - йдеться в повідомленні.

"За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 272 КК (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві або будь-якому підприємстві особою, яка зобов'язана їх дотримуватися, якщо це порушення створило загрозу загибелі людей або настання інших тяжких наслідків або заподіяло шкоду здоров'ю потерпілого, - карається штрафом до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на термін до 2 років, або обмеженням волі на строк до 3 років з позбавленням права обіймати певні посади чи чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого)", - йдеться в повідомленні.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ