Події

Чиновника Мінрегіонбуду затримали на хабарі в $5 тис.

Прокуратура Київської області спільно з Національною поліцією України затримала головного спеціаліста відділу управління держвласності Міністерства регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ України на одержанні $5 тис. неправомірної вигоди.

"Службовець вимагав у суб'єкта господарської діяльності неправомірну вигоду в сумі $5 тис., яку отримав через посередника. За зазначені кошти чоловік обіцяв прийняти позитивне рішення щодо надання в оренду приміщення державного підприємства", - повідомляє прес-служба прокуратури Київської області в п'ятницю.

Співробітника Мінрегіонбуду затримано 11 січня за підозрою в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до десяти років із позбавленням права обіймати певні посади з конфіскацією майна.

Нині проводяться невідкладні слідчі дії, після завершення яких вирішуватимуться питання щодо повідомлення затриманому чиновнику про підозру та обрання запобіжного заходу.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ