Події

Слідство просить суд продовжити арешт затриманих у Керченській протоці українських моряків - адвокат

 Лефортовський суд Москви, як очікується, наступного тижня розгляне клопотання слідства щодо продовження терміну арешту українським морякам, затриманим після інциденту в районі Керченської протоки.

"Деяким адвокатам уже повідомлено на 15 січня. Щодо інших днів у мене інформації немає, але думаю, що судові слухання відбудуться протягом кількох днів з урахуванням різних обставин: обов'язково знайдеться хтось, у кого інший процес, хто попросить про перенесення", - повідомив "Інтерфаксу" адвокат Ілля Новіков, який захищає інтереси командира бронекатера "Бердянськ" Романа Мокряка.

За його словами, захист українських військових очікує, що матеріали стосовно кожного з моряків розглядатимуть окремо. "За правилами, щодо кожного має бути індивідуально. Зазвичай Лефортовський суд цих правил дотримується", - пояснив І.Новіков.

У свою чергу в прес-службі Лефортовського суду Москви "Інтерфаксу" повідомили, що матеріали щодо продовження терміну тримання під вартою стосовно українців до суду поки що не надходили.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ