Події

У Київській області засуджений орендар штрафмайданчика за привласнення автомобіля

Кагарлицька місцева прокуратура підтримала засудження орендаря штрафмайданчика, який привласнив автомобіль марки Mitsubishi Lancer, повідомила прес-служба прокуратури Київської області.

Згідно з інформацією прокуратури, на початку 2016 року 36-річний обвинувачений з метою незаконного привласнення автомобіля Mitsubishi Lancer прибув на територію спецмайданчика і, взявши ключі, сів за кермо і зник з місця події.

"Надалі зловмисник розпорядився автомобілем на свій розсуд. Злочинними діями потерпілому завдано збитків на суму 165 тис. грн", - зазначили в прокуратурі.

Встановлено, що з 2014 року обвинувачений на підставі договору про співпрацю здійснював організацію діяльності спецмайданчиків зі зберігання тимчасово затриманих транспортних засобів. Серед обов'язків, передбачених договором, на чоловіка покладалася відповідальність за повне збереження транспортних засобів у технічному і зовнішньому стані, в якому вони перебували на момент прийняття від органів Державтоінспекції Київської області", - йдеться в повідомленні.

Дії чоловіка кваліфіковано за ч.1 ст.191 КК України (привласнення або розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні).

Кагарлицький районний суд визнав чоловіка винним у скоєнні інкримінованого злочину та призначив покарання у вигляді штрафу з позбавленням права займатися підприємницькою діяльністю терміном на три роки.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ