Події

ВПС Ізраїлю атакували об'єкти ХАМАС після запуску ракети з Гази

ВВС Ізраїлю обстріляли в ніч на понеділок кілька військових об'єктів ХАМАС на півночі сектора Гази у відповідь на ракетний удар палестинців по південних територіях країни, йдеться в заяві ЦАХАЛ у Twitter.

"У відповідь на запуск ракети по Ізраїлю з сектора Гази винищувачі Армії оборони вразили кілька цілей терористів на території військового табору ХАМАС на півночі сектора Гази", - наголошується в заяві ізраїльських військових.

Також в Армії оборони Ізраїлю повідомили, що ізраїльська система ПРО "Залізний купол" перехопила як мінімум одну ракету, запущену палестинцями з сектора Гази в ніч на понеділок.

"Система ПРО "Залізний купол" ідентифікувала і перехопила ракету, пущену з сектора Гази по Ізраїлю", - йдеться в заяві.

Газета The Times of Israel повідомляє, що звуки сирени пролунали в південному ізраїльському місті Ашкелоні і його околицях після 03:00 за місцевим часом. За її даними, жителі міста чули звуки вибухів від перехоплення ракети.

Раніше ізраїльська авіація атакувала військові пости ХАМАС в секторі Гази у відповідь на запуск палестинцями повітряних куль, з прикріпленими до них вибуховими пристроями, в бік Ізраїлю.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ